viernes, 2 de diciembre de 2011

MANCANÇES RELACIONADES AMB EL DEPARTAMENT DE URBANISME.

ACERES.

PROPOSAM:

Construcció d’aceres noves:

·        Camí de Muntanya des de la intersecció Son Fangos fins a la plaça Pare Joan Oliver (la plaça de l’esglèsia)  (foto 1 i 2 ).

·        Camí de Son Fangos, entre la intersecció des del camí de Muntanya fins al camí de Meravelles (foto 3)

·        Camí de Muntanya als dos costats des dels números 417 i 424 fins al final del carrer (fotos 4,5 i 6).

ENTRADES  I  SORTIDES
  QUÈ TENIM MALAMENT: es van limitant les entrades i  les sortides, són insegures i no tenen cap tipus d’estètica
La nostra proposta, que per a dur-la a terme és necessària la implicació de la regidoria d'urbanisme, ja que aquesta proposta es fonamenta en l'obertura de carrers per ampliar el nombre d’entrades, sortides al poble i tambe s’augmentaria el nombre de places de pàrquing.
El passat 31 d'octubre vam fer lliurament al registre general una sol·licitud adreçada al Tinent batle d'Urbanisme i habitatge Sr. Jesus Valls on exposem que és sabut que s'està revisant el Pla Territorial de Mallorca (PTM) per les diferents administracions competents i amb l'objectiu de continuar la trama urbana de la barriada i millorar la mobilitat de la mateixa, sol·licitam la continuació de la trama urbana de Es Pil.larí fins al camí de la Meravelles per l'àrea de transició urbana situada al polígon 58, parcel·la 43 per tal d'acabar els carrers Josep Tomàs Renteria i Martina Pascual (actualment sense sortida en aquest extrem). Fem constar que aquesta actuació estava prevista quan es va construir la carretera camí de les Meravelles a canvi de les expropiacions. No es faria aquesta sol·licitud si no fos molt necessari per a la nostra barriada ja que l'esmentat solar esta abandonat i els veïns pateixen les conseqüències, a part la mala imatge que dóna quan entrem a la nostra barriada.
PROPOSAM :
a)    Obertura dels següents carrers:
En primera fase:
Carrer Josep Tomás Renteria i carrer Martina Pascual cap al carrer de les meravelles.
En segona fase:
·        Unió del carrer Roncal amb el camí Muntanya per les antigues vies del tren
·        Unió del carrer Josep Tomás Renteria i Martina Pascual amb el camí Muntanya per les antigues vies del tren . També donar sortida a aquests carrers al Camí Son Fangos.
·        Cami de Muntanya cap al carril d’acceleració a l'autopista o a la rotonda on comença aquest carril d’acceleració. (Plano 1).

a)    Arreglar l’arribada a casa nostra, pels accessos del camí de ses meravelles, carretera militar i Son Fangos; i prenem com a exemple l’entrada a Sant Jordi des del Camí de Sa Síquia. Per què ara només tenim un fondal ple de brutícia i que podria ser una mot bona zona verda. Tampoc està il·luminada ni té aceres.

b)    També demanam la construcció d’una rotonda al creuament del Camí Son Fangos amb el camí de les Meravelles (és una zona de poca visibilitat i de molta circulació de vehicles). El passat mes de setembre, a petició de l'AVV a la nostra regidora de districte, es instalen dos miralls hiperbòlics.
·        Miralls hiperbòlics instal·lats al setembre, és una solució temporal bastant acceptable, però la nostra intenció és que es faci una rotonda en aquest lloc com solució final. (Plano 1).
PAS PEATONAL

PROPOSAM:
a)   Construir un pont peatonal des del Camí Muntanya fins al Carrer Parcel·les a l’altre costat de l’autopista per poder anar caminant a la zona de les Meravelles (Platja de Palma).
AIGUA  CORRENT
QUÈ TENIM MALAMENT: Part dels ciutadants d’Es Pil·larí no tenen aigua corrent ni clavegueram, però sí que a la mateixa zona hi ha la presa d’aigua dels bombers i pasa la canonada d’aigües fecals de l'estació de impulsió de les Meravelles a la depuradora de Sant Jordi.
PROPOSAM:
a)   Que es doni aquests serveis al Camí Muntanya, entre els números 423 i 432.
b)   També solucionar el problema de les males olors que surten d'un registre de la canonada d'aigües fecals que passa per aquest carrer.

RESERVA ESPORTIVA
PROPOSAM:
a)   Donar ús a aquesta zona esportiva (6.000 m2 aprox.) situada al carrer Francisca Bosch amb el Camí Muntanya, per instalar una pista multiusos per als nostres joves.
HISTÒRIA
QUÈ TENIM MALAMENT: Les poques coses històriques que tenim están en molt mal estat.
PROPOSAM:
a)   L’únic que ens queda d’aquesta consideració és l’antic peatge del tren que, actualment, només té les parets laterals i els voltants (la via del tren). Estan plens de brutícia. Per això ens agradaria que es restauràs i consideram que és un bon lloc per fer actes culturals o qualsevol ús que vostès desitgin.(Plano 1).

No hay comentarios:

Publicar un comentario