viernes, 2 de diciembre de 2011

MANTENIMENT.

ACERES

QUÈ TENIM MALAMENT:  aceres trencades i amb forats,

amb diferents acabats,

aceres enfonsades, fanals enmig de les aceres i trams de aceres inexistents

PROPOSAM:





a)    Que aprofitant la futura ordenació circulatòria amb les direccions úniques als carrers de la barriada, s'arreglin i ampliïn les aceres.

ASFALT
QUÈ TENIM MALAMENT: forats, asfalt a nivell de les aceres,…

PROPOSAM:

a)  Arreglar forats i altres imperfeccions dels carrers. Al setembre, després d'haver-ho demanat a la nostra regidora, es van arreglar molts desperfectes de l'asfalt dels nostres carrers.

b)  Igual que les aceres, aprofitar l'organització circulatòria per reafaltar els carrers quan s'hagin ampliat-arreglat les aceres i quan els carrers siguin d'un únic sentit direccional.

HERBES.

QUÈ TENIM MALAMENT: herbes a les aceres, a les garangoles dels arbres, i una mancança de
continuïtat en el manteniment de parcs i jardins.



PROPOSAM:

a)  Llevar les herbes i augmentar l’assiduïtat de les intervencions de manteniment per evitar aquesta crescuda de males herbes amb les seves conseqüències higièniques, per exemple, rates i brutor, a l’igual que la poda dels arbres de la plaça. Al setembre, després d'haver-ho demanat a la nostra regidora, es llevar l'herba i matolls del Camí Muntanya des de la plaça Pare Joan Oliver fins a Son Sunyer i també del terreny municipal situat al carrer Francisca Bosch.

a)  Fer net, marcar possibles aparcaments, crear una petita zona d’esbarjo,……

    PARCS INFANTILS
QUÈ TENIM MALAMENT: Els tres parcs del Pil·larí tenen arena, aspecte molt poc higiènic pels infants. Apart, el parc més antic (el de devora l’esglèsia) està obsolet. Els nins es poden fer mal. (Norma UNE-EN 1176 i 1177)

PROPOSAM:

a) Canvi de l’arena dels parcs per “moqueta plàstica”s

b) Modernitzar el mobiliari del parc antic i posar-hi cistelles de bàsquet als llocs més buits com hi ha a altres barriades.

IL·LUMINACIÓ (faroles i cablejat)
QUÈ TENIM MALAMENT: la contaminació lumínica és elevada i la posición de les faroles damunt les aceres, impedeix la normal circulació dels vianants.

PROPOSAM:

a)    Sol·licitar a la companyia subministradora d'electricitat que demani als seus abonats que encara reben l'electricitat a la tensió de 125 V, que són molt pocs, que canviïn el seu subministrament a 220 V per així poder eliminar molts pals que estan sobre de les aceres impedint el pas per elles i també despenjar de moltes façanes els trençats que provoquen un mal impacte visual.

b)    Llevar les faroles de damunt l’acera, per poder ampliar-les; soterrar els cables de corrent (està per llei) i així eliminar postes, postensas i es podría aprofitar per fer arribar al nostre domicili altres serveis en un futur  (ONO, Gas ciutat …)

PAPERERES.
QUÈ TENIM MALAMENT: Mancança de papereres
PROPOSAM: augmentar el nombre de papereres

No hay comentarios:

Publicar un comentario