viernes, 2 de diciembre de 2011

MOBILITAT

PAS DE VIANANTS ELEVATS
QUÈ TENIM MALAMENT: manca de seguretat per a vianants a zones “delicades” perquè hi ha nins i persones majors sobretot (davant l’escola, plaça de l’església, futures zones esportives,……)

PROPOSAM:

a) La construcció d’un pas elevat davant l’escola (Camí Son Fangos) per què a l’hora de les entrades i sortides escolars hi pot haver un accident greu degut a la possible velocitat dels cotxes i a l’elevat nombre d’aquests que s’hi acumulen en aquests moments crítics. Agreujat tot això per la falta de vigilància policial, sobretot als migdies, ja que coincideix amb el canvi de torn de la policia local.

b) Això també es pot traslladar a la plaça de l’esglèsia i a la zona de les futures instal·lacions esportives per poder travessar el camí Muntanya.

c) A l’igual que per travessar el Camí Son Fangos davant el Camí Muntanya.

d) Pintar on pertoqui els passos de vianants dins Es Pil·larí. 



BUS LÍNIA 31
QUÈ TENIM MALAMENT: Hi ha veinats que tenen problemas per arribar d’hora a la feina i a l’institut.

PROPOSAM:

Augmentar la freqüència en la línia 31.

MARQUESINES
QUÈ TENIM MALAMENT: No tenim cap marquesina i hi ha aturades que no tenen ni asfalt.

PROPOSAM:

a)  Instal·lar alguna marquesina perquè els usuaris del bus al menys tenguin un lloc on guarir-se en ploure o en fer massa sol, netejar i arreglar les aturades en mal estat.

b)  Se'ns ha denegat en diverses ocasions, a causa de la poca amplada de les aceres; però creiem haver trobat una solució: reubicar la parada de camí Son Fangos per ubicarla just al costat del semàfor davant col·legi, entre el semàfor i un fanal.





CAMÍ SON FANGOS



PROPOSAM:

A)  Augmentar el límit de velocitat del Camí Son Fangos des del Camí de Ca N’Alegria, de 50 a 70 km/h.

B)  Posar indicadors de velocitat controlada per radar

C) Per què vé el radar de la Policia Local (Ajuntament) si Son Fangos pertany al Consell Insular?

(Planol 2).

PROBLEMES CIRCULATORIS

Treballs pendents per fer:

·        Pintar les línies discontínues en tots els carrers de la barriada que encara no les tenen pintades.

·        Posar les senyals de cediu el pas al carrer Roncal en totes les intercepcions amb els carrers que li creuen, (així com es va acordar en la passada reunió de treball,al mes d’agost, que va tenir l'AVV amb el regidor de mobilitat, els seus tècnics i la policia local representada amb el policia de barri).

·        Fer un estudi amb la policia local i els tècnics de mobilitat per estudiar la viavilitat per fer els carrers de la barriada d'un sol sentit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario